Ki is Ő?

Joey Lynn King 1999 július 30-án született Los Angelesben, Jamie és Terry King gyermekeként, Két idősebb testvére van, Kelli (28) és Hunter King (26), akik szintén színészek. Joey első nagy áttörése 2010-ben volt, amikor főszerepet kapott a Ramona és Beezus című filmbe, ahol ő játszotta Ramona Quimby szerepét, Selena Gomez mellett, aki az idősebb testvérét alakította, Beezus Quimby néven, de ezenkívül még több filmben és sorozatban láthattuk, pl a Szellemekkel suttogó, Zack és Cody élete, vagy CSI: A helyszínelők.

 
Filmes munkák

The Camp
FILM
Megjelenés: 2020.
Szerep: Sarah

A csókfülke (The Kissing Booth 2)
FILM
Premier: 2020. július 24.
Szerep: Shelly "Elle" Evans

A  csókfülke újra nyitva áll! A gimis Elle a távkapcsolat nehézségeivel, egyetemi felvételikkel és jóképű osztálytársának új, esetlegesen veszélyes barátságával küzd.

A tett (The Act)
SOROZAT
Kezdete: 2019. március 20.
Szerep: Gypsy Rose Blanchard

A tett egy bűnügyi, dráma, horror webes sorozat, amely 2019. március 20-án indult. A sorozat alkotója Nick Antosca és Michelle Dean, főszerepben pedig Patricia Arquette, Joey King és AnnaSophia Robb látható. Magyarországon a HBO csatorna sugározza.

 
A csókfülke 2.
 
Aktív oldalak

Itt olyan aktív oldalakat találsz, ahova érdemes benézned.

Ha neked is van aktív oldalad, írd meg, és te is kikerülsz!

Anna - primrose.gportal.hu
Betty - thesaturdays-world.gportal.hu
Csilla - kyuhyun.gportal.hu
Luna - robertayflor.gportal.hu
Kitti - kitfit.gportal.hu
Viki - silvia-navarro.gportal.hu
Ruby - rubyverzum.gportal.hu
Eldenith - hiddenhill.gportal.hu

 
Tv-műsor
Joey King a tévében
 
Üzenőfal
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.08.04. 10:52
2020.07.30. 21:51
2020.07.30. 07:02
2020.07.22. 15:20
2020.07.21. 19:28
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Web információk

Téma: Joey King /színésznő/
Főszerkesztő: Avery
Nyitás: 2020. július 09.
Email: averygp@gportal.hu
Kreditek: Ninaa
Host: G-Portál

 
Statisztika
Indulás: 2020-07-09
 
Joey King

Joey első szereplése az Üres város című filmben történt, 2007-ben, ahol Adam Sandler, vagyis a filmbeli Charlie Fineman lányát alakította. Ezt követően 2008-ban és 2009-ben két meséhez is a hangját adta, a Horton című mesében Katie, a Jégkorszak 3. – A dínók hajnalában pedig a Hódlány szinkronhangja volt. Szintén 2008-ban a Quarantine című filmben kapott szerepet, Briana bőrébe bújhatott.

2010-ben a Szellemekkel suttogó című filmben kapott szerepet, ami egyébként már 2005 óta fut, majd a Zack és Cody életében lehetett Emily Mason, két epizódon keresztül. Ezen kívül még a Törtetők, CSI: A helyszínelők és a Medium című sorozatban tűnt még fel.

Joey első nagy áttörése 2010-ben volt, amikor főszerepet kapott a Ramona és Beezus című filmbe, ahol ő játszotta Ramona Quimby szerepét, Selena Gomez mellett, aki az idősebb testvérét alakította, Beezus Quimby néven. A film Beverly Cleary amerikai gyermek- és ifjúsági író Ramona Quimby című könyvsorozata által jött létre.

kban, ahol Julianne Moore és Steve Carell fiatalabb lányát alakította.  Szerepelt Taylor Swift "Mean" című videóklipjében.

Szerepelt Christopher Nolan filmrendező Batman című filmjében, 2012-ben A sötét lovag – Felemelkedés c. filmben, ahol a fiatal Talia al Ghult alakította, 2018-ban a Bent című thrillerben, az Új lány című filmben, és 2010-ben a A kísértetek órája finálé epizódjában.

2013-ban szerepet kapott az Óz, a hatalmas című filmben, James Franco és Zach Braff oldalán, majd az Az elnök végveszélyben thrillerben, ahol olyan színészekkel dolgozhatott együtt, mint Channing Tatum, vagy Jamie Foxx. 2013 márciusában volt a Fordított felállás című film premiere, ahol ő lehetett Lucinda Smith‑Dungy, majd a Démonok között 3. részében szerepelt Mackenzie Foy és Vera Farmiga társaságában.

2014-ben az Wish I Was Here vígjátékban tűnt fel, Grace Bloomként.

2016-ban Clare Shannont játszotta a Wish Upon című horrorfilmben.

2018-ban a A csókfülke című film első részében kapott szerepet Jacob Elordi és Joel Courtney-val együtt.

2019-ben a Hulu TV-hálózat új sorozatában kapott főszerepet, ami A tett címet kapta, ő alakítja Gypsy Blanchard karakterét. Vele együtt szerepel még Patricia Arquette, Chloë Sevigny és Steve Coulter színész is, valamint Joey a Családom, darabokban című sorozat negyedik évadában is feltűnt, Morgan ként.

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!