Ki is Ő?

Joey Lynn King 1999 július 30-án született Los Angelesben, Jamie és Terry King gyermekeként, Két idősebb testvére van, Kelli (28) és Hunter King (26), akik szintén színészek. Joey első nagy áttörése 2010-ben volt, amikor főszerepet kapott a Ramona és Beezus című filmbe, ahol ő játszotta Ramona Quimby szerepét, Selena Gomez mellett, aki az idősebb testvérét alakította, Beezus Quimby néven, de ezenkívül még több filmben és sorozatban láthattuk, pl a Szellemekkel suttogó, Zack és Cody élete, vagy CSI: A helyszínelők.

 
Filmes munkák

The Camp
FILM
Megjelenés: 2020.
Szerep: Sarah

A csókfülke (The Kissing Booth 2)
FILM
Premier: 2020. július 24.
Szerep: Shelly "Elle" Evans

A  csókfülke újra nyitva áll! A gimis Elle a távkapcsolat nehézségeivel, egyetemi felvételikkel és jóképű osztálytársának új, esetlegesen veszélyes barátságával küzd.

A tett (The Act)
SOROZAT
Kezdete: 2019. március 20.
Szerep: Gypsy Rose Blanchard

A tett egy bűnügyi, dráma, horror webes sorozat, amely 2019. március 20-án indult. A sorozat alkotója Nick Antosca és Michelle Dean, főszerepben pedig Patricia Arquette, Joey King és AnnaSophia Robb látható. Magyarországon a HBO csatorna sugározza.

 
A csókfülke 2.
 
Aktív oldalak

Itt olyan aktív oldalakat találsz, ahova érdemes benézned.

Ha neked is van aktív oldalad, írd meg, és te is kikerülsz!

Anna - primrose.gportal.hu
Betty - thesaturdays-world.gportal.hu
Csilla - kyuhyun.gportal.hu
Luna - robertayflor.gportal.hu
Kitti - kitfit.gportal.hu
Viki - silvia-navarro.gportal.hu
Ruby - rubyverzum.gportal.hu
Eldenith - hiddenhill.gportal.hu

 
Tv-műsor
Joey King a tévében
 
Üzenőfal
 
Hírfolyam
Friss bejegyzések
2020.08.04. 10:52
2020.07.30. 21:51
2020.07.30. 07:02
2020.07.22. 15:20
2020.07.21. 19:28
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Web információk

Téma: Joey King /színésznő/
Főszerkesztő: Avery
Nyitás: 2020. július 09.
Email: averygp@gportal.hu
Kreditek: Ninaa
Host: G-Portál

 
Statisztika
Indulás: 2020-07-09
 
Hírek

Jared Eng stúdió képek

2020.07.21. 10:31, Avery

Megint csak instagramos hírekkel tudok nektek szolgálni. :) Jared Eng stílus, és divattanácsadó, fotós oldalán, a @jaredengstudios intagram profilon, új képek jelentek meg Joeyról. A fotós több képet is megosztott, amit Joey az instagram történetében reposztolt, nézzétek meg őket. Ha viszont Jared oldalára kattintotok, akkor láthattok korábbi képeket is.

   

Instagram kép

2020.07.15. 10:21, Avery

Ne haragudjatok, hogy szinte nem is volt új hír látható, de annyira el vagyok foglalva az oldal háttér munkálataival, hogy másra nem jutott idő, de igyekszem. Joey ma osztott meg egy képet az instagram profilján, amin ő látható, annyit írt a képhez, hogy "SzemélyesKép", amit a Netflix hivatalos oldala is kommentelt.

#SzemélyesKép

Variety’s fotósorozat

2020.07.12. 09:45, Avery

Néhány napja jelent meg egy fotósorozat Joeyról, a Variety magazin által. A magazinban található interjút Marc Malkin készítette Joeyval. A képeken látható outfit Sotos Nakis válogatta össze, az ékszer Lillian Shalom, a cipő Jeffrey Campbell, a smink pedig Allan Avendaño érdeme.

   

A csókfülke 2.

2020.07.10. 20:42, Avery

Mivel már beszéltem nektek a hamarosan megjelenő A csókfülke 2. című filmről, így elhoztam nektek a magyar nyelvű előzetesét.

Képek az instagramról

2020.07.09. 13:12, Avery

Azért, hogy így rögtön a nyitás után ne maradjatok hírek nélkül, illetve, hogy megismerjétek Joeyt, hoztam nektek egy apróságot. Galéria hiányában még képeket nem tudtam nektek csatolni, de rajta vagyok az ügyön.

Joey nemrég két magazinban is szerepelt, az egyik a Mexikói Instyle magazin, a másik pedig a Zoom magazin, ezekhez készült egy-egy fotósorozat, amiből Joey @joeyking maga is megosztott néhány lapozós képet az instagram profilján, az InStyle magazinból három képet láthatunk, a Zoom magazinból pedig négyet. Az utóbbi magazin oldalait kerestem, viszont se a facebookon, se az instagramon nem aktívak, így ezen a területen nem jutottam több információhoz, viszont az InStyle Mexikó @instylemexico oldalon egy gyönyörű képet, és egy képekből összevágott videót láthatunk.

   

 

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!